Ihanan paksut pannukakut

Ihanan paksut pannukakut

Pannukakkuihin tulee hiven kermaisuutta, kun niihin lisää pari lusikallista Hellmann's Real majoneesia!
  • Valmistelu

    5 Minutes

  • Kokkausaika

    25 Minutes

AINESOSAT

ryhmittelemätön

  • 2,5 desilitraa vehnäjauhoja
  • 2 ruokalusikka Hellmann's Real majoneesia
  • 1,5 desilitraa kevytmaitoa
  • 2,5 ruokalusikka sokeria
  • 1 teelusikka leivinjauhetta

VALMISTUS

  1. Yhdistä jauhot, leivinjauhe ja sokeri.

  2. Vatkaa majoneesi ja maito kevyesti sekaisin.

  3. Kaada majoneesiseos jauhoseokseen ja sekoita puuhaarukalla tasaiseksi.

  4. Paista rasvatulla pannulla kullankeltaiseksi. Käännä, kun taikina alkaa kuplia.