Skip to:
Skip to:
Valmistelu
20 Minutes
Kokkausaika
30 Minutes
Leikkaa munakoison kanta pois ja halkaise munakoisot pituussuunnassa. Leikkaa puolikkaat ohuiksi veneiks ja pyöräytä tempurajauhoissa. Paista 180-asteisessa öljyssä, kunnes kauniin ruskeita. Ripottele päälle sormisuolaa.
Leikkaa patonki ohuiksi viipaleiksi. Murskaa fenkolinsiemet morttelissa.
Kuumenna öljy pannussa ja paista siinä patonkiviipaleita välillä käännellen, kunnes ne ovat kauniin ruskeita. Lisää lopuksi joukkoon fenkolinsiemet ja paista heti. Nosta viipaleet lautaselle ja ripottele pinnalle sormisuolaa.
Paloittele kukkakaalit kukinnoiksi ja valuta päälle öljy. Ripottele pinnalle ras’el hanout-mauste ja suola. Paahda 200 asteessa noin 10 minuuttia.
Siisti broccoliinien kannat. Kuumenna öljy pannulla ja paista siinä broccoliineja, kunnes ne saavat hieman väriä, mutta eivät ole vielä täysin pehmenneet. Siirrä pannu levyltä ja sekoita joukkoon sitruunankuoriraaste. Mausta sormisuolalla.
Valmista fetamajoneesi puristamalla majoneesi kulhoon ja murentamalla joukkoon feta. Rouhi mustapippuria maun mukaan.
Valkosipulimajoneesi tuunataan yhden sitruunan raastetulla kuorella ja ruokalusikallisella sitruunanmehua.
Lisäksi Hellmann'sin chilimajoneesi sellaisenaan.
Kokoa kaikki herkut isolle tarjottimelle tai lautaselle ja tarjoa majoneesidippien kanssa.