Keväinen perunasalaatti

Keväinen perunasalaatti

Perunasalaatti sopii täydellisesti Hellmannin majoneesin kanssa.
  • Valmistelu

    20 Minutes

  • Kokkausaika

    20 Minutes

AINESOSAT

ryhmittelemätön

  • 1 kg keitettyjä ja kuorittuja parsaperunoita
  • 1 ruokalusikka limettimehua
  • 1 ruokalusikka sokeria
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 6 maustekurkkua pieninä kuutioina
  • 1 dl Hellmann's - majoneesia
  • 2 tl Maille - Dijonsinappia
  • 1 dl täysmaitoa tai ranskankermaa (18 %)
  • suolaa ja pippuria
  • 1 nippu kevätsipulia
  • 150 g vihreää parsaa

VALMISTUS

  1. Leikkaa perunat viipaleiksi tai kuutioiksi.

  2. Sekoita limettimehu ja sokeri keskenään. Lisää hienonnettu sipuli ja maustekurkut.

  3. Sekoita joukkoon Hellmann's-majoneesi ja Maille-dijon-sinappi ja lisää täysmaito.

  4. Mausta suolalla ja pippurilla.

  5. Kääntele perunat ja hienonnettu kevätsipuli joukkoon.

  6. Keitä parsaa 1⁄2 minuuttia ja kaada se heti jääkylmään veteen, jotta se säilyttää upean vihreän värinsä. Leikkaa parsa pieniksi paloiksi ja kääntele perunasalaatin joukkoon.