Majoneesilla ja sinapilla maustettu smörrebröd

Pari lusikallista Hellmann's majoneesia tuo kaivattua kermaisuutta tämän herkullisen smörrebröd-reseptin täytteeseen!
  • Valmistelu

    45 Minutes

  • Kokkausaika

    15 Minutes

AINESOSAT

ryhmittelemätön

  • 9 perunaa keitettynä
  • 8 viipaletta ruis-, mallas- tai saaristolaisleipää
  • 1 ruokalusikka mietoa Turun Sinappia
  • 2 kananmunaa keitettynä ja viipaloituna
  • 1/2 punasipuli
  • 4 retiisiä
  • 1 sillifilee
  • 1 oksa tilliä
  • tuoretta piparjuurta koristeluun

KASTIKE

  • 1 suolakurkku kuutioituna
  • 3 ruokalusikka kaprista
  • 1/2 punasipuli
  • 1 teelusikka suolaa
  • 1/2 teelusikka mustapippuria
  • 1 ruokalusikka kermaviiliä
  • 2 ruokalusikka Hellmann's majoneesia
  • 1 ruokalusikka tulista Turun Sinappia

VALMISTUS

  1. Kuutioi kypsät perunat n. 2 cm x 2 cm kuutioiksi.

  2. Sekoita kastikkeen kaikki aineet sekaisin ja lisää perunoiden joukkoon.

  3. Anna maustua noin 30 minuuttia.

  4. Voitele leivät ohuelti sinapilla ja lusikoi päälle perunasalaattia.

  5. Lado päälle kananmunaviipaleet.

  6. Koristele smörrebröd punasipulilla ja retiiseillä.

  7. Leikkaa sillifilee noin 2 cm levyisiksi paloiksi.

  8. Nosta palat leivän päälle.

  9. Koristele smörrebröd tillillä ja raastetulla piparjuurella.