Mehevät mustikkamuffinit

Mehevät mustikkamuffinit

Kokeile majoneesin lisäämistä muffinitaikinan joukkoon - lopputulos saattaa yllättää maukkaudellaan!
  • Valmistelu

    35 Minutes

  • Kokkausaika

    25 Minutes

AINESOSAT

ryhmittelemätön

  • 160 grammaa mustikoita
  • 7 ruokalusikka Hellmann's Real majoneesia
  • 115 grammaa vehnäjauhoja
  • 2,5 desilitraa kevytmaitoa
  • 75 grammaa sokeria
  • 2 kananmunaa
  • 1 teelusikka vaniljauutetta
  • 1,5 desilitraa leivinjauhetta

VALMISTUS

  1. Laita uuni lämpenemään 180 -asteiseksi ja aseta pellille 8 muffinivuokaa odottamaan.

  2. Yhdistä munat, sokeri, majoneesi ja vaniljauute.

  3. Sekoita toisessa kulhossa vehnäjauhot, leivinjauhe ja maito.

  4. Yhdistä seokset toisiinsa. Lisää lopuksi mustikat ja kaada taikina muffinivuokiin.

  5. Paista noin 20-25 min.