NOPEA & HELPPO MAUSTEINEN PAPRIKA- & KANAWRAP

NOPEA & HELPPO MAUSTEINEN PAPRIKA- & KANAWRAP

Jäikö tähteeksi kanaa? Käytä se hyödyksi tässä supernopeassa & helpossa paprika- & kanawrapissä. Tähteet eivät ole koskaan maistuneet näin hyvältä!
  • Valmistelu

    10 Minutes

  • Kokkausaika

    15 Minutes

AINESOSAT

ryhmittelemätön

  • 1 tl jauhettuja korianterin siemeniä
  • 1 tls jauhettua kuminaa
  • 1/2 tls kuivattuja oreganonlehtiä
  • 1/4 tls cayennepippuria tai 1/2 tl paprikaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 suuri luuton ja nahaton kananrinta suikaleina
  • 2 paprikaa (keltaisia ja punaisia) viipaleina
  • 2 punasipulia paksuina siivuina
  • 4 keskikokoista wrapiä tai vehnätortillaa jotka on lämmitetty pakkauksen ohjeiden mukaisesti
  • 1 limetti neljään osaan leikattuna
  • 4 rkl hienonnettua tuoretta korianteria
  • 4 rkl Hellmann's majoneesia

VALMISTUS

  1. SEKOITA korianterin siemenet, kumina, paprika, oregano ja cayennepippuri pienessä kulhossa. Siirrä sivuun.

  2. KUUMENNA öljy keskilämmöllä suuressa pannussa, jossa on tarttumaton pinta, ja paista kanaa 5 minuuttia. Lisää paprika ja sipuli, sekoita välillä. Ripottele päälle mausteseos. Paista noin 3 minuuttia toisinaan sekoittaen, kunnes mausteet ovat sekoittuneet ja kana on kypsää.

  3. LEVITÄ kanaseos tasaisesti jokaisen lämpimän wrapin keskelle. Purista päälle limetin mehua ja koristele lopuksi jokainen wrap 1 ruokalusikallisella korianterin lehtiä. Lisää vielä 1 rkl Hellmann's® Real -majoneesia. Rullaa wrapit ja leikkaa kahtia.