Skip to:
Skip to:
Valmistelu
30 Minutes
Kokkausaika
70 Minutes
Poista broilerin rintaleikkeistä nahat, siirrä palat uunivuokaan ja ripottele suola päälle.
Sekoita barbequekastike, viinietikka, murskatut valkosipulinkynnet ja sambal oelek tai chilirouhe.
Kaada kastike rintapalojen päälle vuokaan.
Peitä vuoka kannella tai foliolla ja kypsennä uunissa 200 asteessa 60–70 minuuttia.
Jäähdytä 15 minuuttia. Nosta palat lautaselle ja nyhdä kypsä liha irti esim. haarukalla.
Laita nyhdetty liha takaisin kastikkeeseen maustumaan.
Halkaise valkosipulit ja kypsennä niitä öljytyssä foliovuoassa keskilämpöisessä grillissä tai parilalla.
Jäähdytä haaleiksi. Irrota leikkauspinnaltaan ruskistuneet, pehmeiksi kypsyneet kynnet kuorista ja hienonna ne.
Notkista tuorejuusto ja lisää joukkoon valkosipuli, majoneesi ja mustapippuri.
Anna maustua 30–60 minuuttia.
1 annos nyhtökanaa
6 isoa maalaisleipäviipaletta
1 ruukku vesikrassia tai oreganoa
Grillaa tai pariloi leipäviipaleet.
Levitä valkosipulidippi leiville ja annostele nyhtökana päälle.
Viimeistele annokset vesikrassilla tai oreganolla.