Paholaisen munat jokirapu-majoneesitäytteellä

Kruunaa suussasulava paholaisen munien täyte Hellmann's majoneesilla.
  • Valmistelu

    20 Minutes

  • Kokkausaika

    10 Minutes

AINESOSAT

ryhmittelemätön

  • 6 munaa
  • 1/2 desilitraa Hellmann's -majoneesia
  • 2 ruokalusikka Tabasco-kastiketta
  • 3 ruokalusikka hienoksi leikattua ruohosipulia
  • 1 teelusikka savustettua paprikajauhetta
  • 1 teelusikka omenaviinietikkaa
  • suolaa
  • pippuria

VALMISTUS

  1. Kiehauta vesi kattilassa. Lisää munat ja keitä 8-10 minuuttia.

  2. Hienonna ruohosipuli ja sekoita se majoneesin sekaan pienessä kulhossa.

  3. Huuhtele munat kylmässä vedessä, kuori ja puolita ne.

  4. Poista munankeltuainen ja laita mukaan kulhoon. Laita munanvalkuaiset lautasella jääkaappiin.

  5. Muussaa keltuaiset haarukalla ja sekoita majoneesin, omenaviinietikan ja Tabascon kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.

  6. Laita täyte pursotinpussiin ja pursota täytettä munanvalkuaisten päälle. Viimeistele savustetulla paprikajauheella.