Savustettu lohi ja tartarkastike

Savustettu lohi ja tartarkastike

Savulohen kanssa sopii raikas tartar-kastike, jolle makua tuo Hellmann's Real majoneesi sekä dijon sinappi.
  • Valmistelu

    10 Minutes

  • Kokkausaika

    60 Minutes

AINESOSAT

ryhmittelemätön

  • 800 g tuoretta lohta
  • 1 dl karkeaa merisuolaa

Kastike

  • 2 suolakurkkua
  • 1 dl kaprista
  • 0,5 dl persiljaa
  • 3 oksaa rakuunaa
  • 3 dl Hellmann's real -majoneesia
  • 2 teelusikka Maille Dijonsinappia

VALMISTUS

  1. Lohen valmistus: Ripottele suola lohifileen päälle ja anna maustua 2 tuntia.

  2. Pyyhi suola pois ja savusta savustuspöntössä 35 minuuttia.

  3. Kastikkeen valmistus: Hienonna persilja, rakuuna, suolakurkku ja kaprikset. Sekoita joukkoon majoneesi ja sinappi.

  4. Mausta suolalla.