Vegaaninen ja kermainen parsakaali-tomaatti-pasta

  • Valmistelu

    5 Minutes

  • Kokkausaika

    10 Minutes

AINESOSAT

ryhmittelemätön

  • 2 ruokalusikallista Hellmann's® Vegan Mayoa
  • 150 grammaa pastaa
  • 70 grammaa pilkottua ja keitettyä parsakaalia
  • 1 hienonnettu valkosipulinkynsi
  • 1 dl puolitettuja kirsikkatomaatti
  • Suolaa & pippuria maun mukaan

VALMISTUS

  1. Keitä pasta kiehuvassa vedessä.

  2. Valmistele vihannekset - leikkaa parsakaali kukinnoiksi ja keitä noin 3 minuuttia. Pilko kirsikkatomaatit puoliksi.

  3. Lisää valkosipuli kuumalle pannulle öljyn kanssa. Lisää parsakaali ja tomaatit.

  4. Kun pasta on kypsää, lisää pannulle pasta ja 1/3 kupillista keitettyä pastavettä.

  5. Ota pannu pois lämmöltä ja lisää 2 lusikallista Hellmann's Vegan Mayoa ja sekoita tasaiseksi. Mausta suolalla & pippurilla maun mukaan.